Vyberte jazyk:

Call centrum
840 306 090
Po-Pá: 8:00 - 18:00

Receptář

Časopis Receptář je plný nápadů, rad a inspirace. Časopis Receptář vychází každý měsíc a je nejprodávanějším českým hobby magazínem s více jak 25 letou tradicí. Čtenáři si vzájemně vyměňují rady a nápady z oblasti zahrádkářství, kutilství v dílně a v domácnosti, vaření, zdraví či chovatelství. Pomáhají jim v tom poradenské rubriky renomovaných odborníků z výše uvedených oblastí i odborné články. Receptář informuje čtenáře o novinkách v pracovních postupech, materiálech a výrobcích.
Receptář 4/2017
Jaro je tu ve své plné kráse. Ale zkušení zahrádkáři vědí, že se záplavou květů začíná také kolotoč zahradních prací. Budeme rádi, když vám bude časopis Receptář dobrým rádcem nejen při výběru rostlin, ale také při pozdější péči o ně. Věříme, že v aktuálním, dubnovém čísle, si každý najde to své téma.
V článku Růže – šampionky (8-9) vám představíme 8 růží, které se pyšní cenami z mezinárodních soutěží. A věřte, že tam se necení pouze krása. Milujete bylinky? Pak nezapomeňte, že je Čas setí a sázení (36-38). Zavlažovací truhlíky (16-17) – vám ušetří spoustu času s péčí o rostliny. Co všechno v nich můžete pěstovat a jak dosáhnout největších úspěchů? Rady jak pěstovat jahody i na malé ploše najdete v článku Na záhon i do květináče  (22-23). Váháte, které třešně pořídit? Pak se vám bude hodit článek, který představuje Odrůdy třešní podle ranosti (24-25).
Pondělí Velikonoční letos připadá na 17. dubna. Není tedy divu, že 16 stran tohoto čísla patří velikonočním tipům a trikům. Klára Franc Vavříková připravila inspirativní velikonoční aranžmá, které můžete zvládnout i vy – Cinerarie neboli starčeky (28-29). Zajíček Furoshiki (62-65) – inspirace z Japonska na originální zabalení velikonoční nadílky. Šéfkuchař Petr Stupka nabízí rady a recepty na Sváteční jehněčí (50-53). Nechybí ani recepty na sladké i slané dobroty Velikonoční inspirace (54-57). Recepty čtenářů se tentokrát zaměřily na Jarní zeleninu v kuchyni (58-61).
Ve 4. díle seriálu Přírodní antibiotika (68-69) se seznámíte s křenem selským a jeho využitím. Jak předcházet infekcím močových cest poradí Voda: základ zdraví (60-61).
V dubnovém čísle časopisu Receptář je speciální příloha Čtenáři Receptáře doporučují. Představeno je 20 firem, které získaly od sedmitisícové poroty čtenářů Receptáře ocenění v jednotlivých kategoriích.


Vydavatel: Tarsago Česká republika s.r.o.
Periodicita: měsíčník
Aktuální číslo: 2017/06


Tisk
Varianta Čísel Dárek k předplatnému Cena na stánku Ušetříte Vaše cena
Receptář + 4 x Speciál
Roční předplatné + speciál. Speciál časopisu Receptář vychází každé 3měsíce a je vždy tématicky laděn dle daného období. Jarní svátky, Léto na chalupě, Podzimní či Vánoční Speciál to jsou témata, která přináší čtenářům vždy nové inspirace. Speciál je součástí předplatného.
16 kniha – Řez a tvarování dřevin
Kód: kniha – Řez a tvarování dř
Dárek
528.00 Kč 25% 396.00 Kč

Katalog dárků k titulu

kniha – Řez a tvarování dřevin
Dárek: kniha – Řez a tvarování dřevin v hodnotě 790 Kč zdarma. Dozvíte se jak správně stříhat či prořezávat jednotlivé druhy rostlin a dřevin, které budou pak hezčí,zdravější a přinesou i větší úrodu či květ. Obsahuje také přehled okrasných rostlin.
Platnost: Od 13.4.2017 do 13.5.2017
Kód: kniha – Řez a tvarování dř

Popis
Harmonogram vydávání
Archiv
Informace vydavatele

Popis

Časopis Receptář je plný nápadů, rad a inspirace. Časopis Receptář vychází každý měsíc a je nejprodávanějším českým hobby magazínem s více jak 25 letou tradicí. Čtenáři si vzájemně vyměňují rady a nápady z oblasti zahrádkářství, kutilství v dílně a v domácnosti, vaření, zdraví či chovatelství. Pomáhají jim v tom poradenské rubriky renomovaných odborníků z výše uvedených oblastí i odborné články. Receptář informuje čtenáře o novinkách v pracovních postupech, materiálech a výrobcích.
Receptář 4/2017
Jaro je tu ve své plné kráse. Ale zkušení zahrádkáři vědí, že se záplavou květů začíná také kolotoč zahradních prací. Budeme rádi, když vám bude časopis Receptář dobrým rádcem nejen při výběru rostlin, ale také při pozdější péči o ně. Věříme, že v aktuálním, dubnovém čísle, si každý najde to své téma.
V článku Růže – šampionky (8-9) vám představíme 8 růží, které se pyšní cenami z mezinárodních soutěží. A věřte, že tam se necení pouze krása. Milujete bylinky? Pak nezapomeňte, že je Čas setí a sázení (36-38). Zavlažovací truhlíky (16-17) – vám ušetří spoustu času s péčí o rostliny. Co všechno v nich můžete pěstovat a jak dosáhnout největších úspěchů? Rady jak pěstovat jahody i na malé ploše najdete v článku Na záhon i do květináče  (22-23). Váháte, které třešně pořídit? Pak se vám bude hodit článek, který představuje Odrůdy třešní podle ranosti (24-25).
Pondělí Velikonoční letos připadá na 17. dubna. Není tedy divu, že 16 stran tohoto čísla patří velikonočním tipům a trikům. Klára Franc Vavříková připravila inspirativní velikonoční aranžmá, které můžete zvládnout i vy – Cinerarie neboli starčeky (28-29). Zajíček Furoshiki (62-65) – inspirace z Japonska na originální zabalení velikonoční nadílky. Šéfkuchař Petr Stupka nabízí rady a recepty na Sváteční jehněčí (50-53). Nechybí ani recepty na sladké i slané dobroty Velikonoční inspirace (54-57). Recepty čtenářů se tentokrát zaměřily na Jarní zeleninu v kuchyni (58-61).
Ve 4. díle seriálu Přírodní antibiotika (68-69) se seznámíte s křenem selským a jeho využitím. Jak předcházet infekcím močových cest poradí Voda: základ zdraví (60-61).
V dubnovém čísle časopisu Receptář je speciální příloha Čtenáři Receptáře doporučují. Představeno je 20 firem, které získaly od sedmitisícové poroty čtenářů Receptáře ocenění v jednotlivých kategoriích.


Mohlo by vás zajímat také:

Diana Kreativní trendy Speciál
Pletení nebo háčkování. Speciální témata, např. rukavice, ponožky a jiné doplňky. Podrobné...
Periodicita: 2 za rok
Aktuální číslo: 2017/02
    Předplatné od 138.00 Kč

Sfinga křížovka
Barevný luštitelský čtrnáctideník Sfinga křížovka je určený pro chytré luštitele, kteří si touží...
Periodicita: čtrnáctideník
Aktuální číslo: 2017/09
    Předplatné od 235.00 Kč

History + Dárek
History je osobitým časopisem se širokým tematickým záběrem. History užívá svěží živý jazyk co...
Periodicita: měsíčník
Aktuální číslo: 2017/06
    Předplatné od 288.00 Kč
Ušetříte 13%